L'adjudicatari del deute de la Fundació Elx CF no compleix els requisits de la subhasta del crèdit

L'Institut Valencià de Finances assegura que l'únic postor que es va presentar a la subhasta no ha presentat l'aval en el temps acordat
/ València
9 febrer 2018 01:00h
En el preu, s\'han establit uns pagaments mínims depenent de cadascuna de les categories en què puga militar el club al llarg dels 15 anys fixats.

L'Institut València de Finances (IVF) ha declarat fallida la subhasta del crèdit que ostenta el Banc Públic enfront de la Fundació Elx CF i que està garantit mitjançant una peça a favor de l'IVF sobre el 54,7% de les accions del club que titula la Fundació. 

El passat 25 de gener, l'IVF va adjudicar aquest crèdit a l'Elx Club de Futbol SAD, que va ser l'únic postor que es va presentar a aquesta subhasta l'oferta econòmica de la qual era d'11.937.092,92 euros (un import fix de 137.092 euros i un import variable d'11.800.000 euros, a pagar en un període de 15 anys en funció de la categoria en la qual milite el club). 

Després d'aquesta adjudicació, el club tenia 5 dies hàbils des de la notificació de l'adjudicació per a presentar un aval bancari per un import que cobrira el principal del crèdit de l'IVF enfront de l'Elx CF.

Transcorregut aquest període, l'adjudicatari no ha presentat l'aval exigit, tal com s'arreplegava en les bases de la subhasta publicades el passat 4 de desembre de 2017 i de les quals el club era coneixedor. 

A més, en la mateixa resolució d'adjudicació se sol·licitava al club la remissió a l'IVF de la certificació de l'acta de la Junta General del Club, convocada per al 5 de febrer, en la qual constara l'autorització per a l'adquisició del crèdit. La Junta es va celebrar però els accionistes no van votar aquesta autorització, amb la qual cosa s'ha incomplit també aquest requisit. 

Per tot açò, davant l'incompliment de les condicions fixades en les bases, l'Institut València de Finances declara feta fallida la subhasta.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next