Diari La Veu del País Valencià
À Punt Mèdia estrena la sèrie de titelles ‘Júlia i Gilbert’

À Punt Mèdia estrena aquest divendres en la seua pàgina web dos capítols de Júlia i Gilbert, una sèrie d’animació per a xiquets de preescolar i Educació Infantil. Es tracta de la primera producció amb titelles, segons ha indicat l’ens públic en un comunicat.

La sèrie, de la productora Famazing, consta d’un total de 26 capítols de set minuts de durada que combinen tècniques d’animació i treball amb titelles. Els dos capítols que es poden veure aquest divendres en la web són El doctor Gilbert i Júlia i Gilbert, exploradors.

Júlia i Gilbert parla de l’amistat d’una xiqueta i un monstre que queden en la casa de l’arbre per a jugar i viure aventures innocents i divertides en un món de fantasia on qualsevol cosa és possible. La col·laboració, el treball en equip i l’acceptació de les diferències són pilars bàsics de la relació entre aquests protagonistes.

L’actriu Iolanda Muñoz i l’actor Nel·lo Gómez són les veus de Júlia i Gilbert. Els productors executius Rafa Piqueras i Gabriel Serrano encapçalen un equip valencià que també inclou el realitzador Miguel Marcos i un equip de guionistes coordinat per Arturo Sánchez Velasco. La música és de Marcelo Lemos i de Dani Rayos.

Comparteix

Icona de pantalla completa