Diari La Veu del País Valencià
Bonig admet que les enquestes o són favorables per al PPCV

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha admés aquest dissabte que els populars són “conscients que en aquestos moments les enquestes no són molt favorables”, perquè hi ha un altre partit amb què competir “que és Ciutadans”. En qualsevol cas, ha puntualitzat que “queda encara molt” per a les eleccions, en les quals “els valencians valoraran que el PPCV és l’únic partit que està defensant que aquesta comunitat és tan valenciana com espanyola”.

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans durant la seua visita a la Fira d’Embotit de Requena, on ha afirmat que els votants valoraran també que el seu partit és l'”únic” que defensa que “formem part del projecte d’Espanya o que defensa la llibertat dels pares a l’hora de triar la llengua”.

“Jo crec que la gent està veient que l’únic que defensa la llibertat és el PP, l’únic que va als tribunals per a parar el Consell” i evitar que “en deu anys la Comunitat Valenciana siga Catalunya”, ha remarcat Bonig.

Per a la líder dels populars, “altres partits” es dediquen a “molta foto i molta declaració, però no estan batallant als tribunals”, va dir en clara alussió a Ciutadans.

D’altra banda, la presidenta del PPCV s’ha referit al Baròmetre 2017 de la Generalitat que el Consell va donar a conéixer dimarts passat i que reflecteix que la sanitat, l’ocupació i la corrupció són les principals preocupacions dels valencians.

Per a Bonig, aquesta enquesta “denota que, efectivament, els principals problemes dels valencians són la desocupació, l’educació i les llistes d’espera en sanitat, però que el Govern de Ximo Puig i Mónica Oltra, PSOE i Compromís, que venien a rescatar i a resoldre problemes, l’única cosa que fa és empitjorar els problemes dels valencians”.

La dirigent popular ha relacionat aquest fet amb l’aprovació al ple del Consell, aquest passat divendres, de la ‘Proposta Política sobre la Reforma de la Constitució Espanyola’, un document que plasma la visió de l’Executiu valencià i que serà explicat pel president, Ximo Puig, quan acudisca a la comissió del Congrés en la qual s’ha d’abordar aquesta qüestió.

Bonig s’ha preguntat “a quants dels cinc milions de valencians en aquesta Comunitat els importa la reforma de la Constitució” i considera que “el que els importa és que Puig acabe amb les llistes d’espera en Sanitat, que genere ocupació i riquesa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa