Diari La Veu del País Valencià
Sanz a Fabra: ‘Mou ja a Milagrosa Martínez de l’escó’

RedactaVeu / Europa Press / València

La portaveu del grup parlamentari d’EUPV en Les Corts, Marga Sanz, considera que l’expresidenta del parlament autonòmic i exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez està “obligada a seguir el mateix camí que Angélica Such: deixar l’escó”, ja que ambdues estan processades en el ‘cas Gürtel’.

Marga Sanz s’ha expressat en aquests termes en un comunicat després que l’exconsellera de Turisme Angélica Such presentara dijous passat la seua renúncia a l’acta de diputada en Les Corts.

Fabra, obligat a “moure fitxa”

Per a la síndica d’EUPV, qui ha de moure fitxa en aquests moments és el president Fabra “si vol tenir una mínima credibilitat en les seues línies roges”.

En aquest sentit, considera que el cap del Govern del País Valencià “ha d’emplaçar els set imputats per corrupció al fet que abandonen l’escó en les Corts Valencianes”, ha dit Sanz, per afegir que Fabra “sap perfectament que en casos de corrupció no hi ha processaments, hi ha directament imputats”.

Angèlic Such i Milagrosa Martínez estan imputades en una peça separada del cas Gürtel sobre un presumpte finançament irregular del PP valencià per les adjudicacions a l’empresa Orange Market de l’organització del pavelló valencià a la fira de turisme FITUR entre els anys 2005 i 2009. Aquesta empresa estava dirigida per Álvaro Pérez ‘El Bigotes’, un dels imputats en el ‘cas dels vestits’.

Such va dimitir dijous hores després que el president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, assegurara que totes aquelles persones que estiguen processades en casos vinculats a la corrupció “han de quedar fora de la vida política”.

Comparteix

Icona de pantalla completa