Diari La Veu del País Valencià
Més de 60 grups participen aquest dissabte en el Carnestoltes Russafa Cultura Viva 2014
Europa Press / València

L’esdeveniment tindrà com a punt d’eixida el Parc Manuel Granero, on també se celebra els dies 1 i 2 de març una nova edició de la Fira Social, espai amb parades d’artesania, bescanvi i articles de segona mà i un programa d’activitats que contempla xarrades, concerts, dansa, tallers infantils i una mostra de menjars del món.

El recorregut passarà pels carrers Filipines, Cuba, Literat Azorín, Cadis, Puerto Rico, Cuba per a acabar de nou en el Parc Manuel Granero, on cada grup participant oferirà una actuació final.

L’Associació Civil Jarit i Sariri Intercultural presenta per quart any aquest esdeveniment, “que pretén recuperar la tradició dels Carnestoltes dels anys 20 a València i s’organitza en col·laboració amb multitud de col·lectius d’artistes, hostalers, comerciants, moviments socials, veïns i veïnes del barri de Russafa amb l’objectiu de fomentar la interculturalitat i la convivència”.

Aquest cap de setmana se sumaran a la gran cercavila diferents activitats en el barri, com la Ruta gastronòmica ‘Tapa i copa solidària’, que agrupa a més de 40 locals d’hostaleria, l’exposició d’art urbà ‘A les balconades’.

Comparteix

Icona de pantalla completa