Diari La Veu del País Valencià
Arran rebateja desenes de carrers amb el nom de Guillem Agulló

Arran ha dut a terme una nova acció als carrers, en aquesta ocasió, segons reivindica la formació en un comunicat, ha canviat el nom de diverses vies pel nom del jove antifeixista assassinat a Montanejos, Guillem Agulló.

Així, el col·lectiu ha canviat el nom de vies de ciutats com València, Gandia, Sabadell, Palma, Manresa, Cardedeu, Valls, Ripoll, Sant Cugat, el Clot, per a, d’aquesta forma, retre homenatge al valencià en el vint-i-cinqué aniversari del seu assassinat.

L’acció s’emmarca en la campanya antifeixista ‘Il·luminem la foscor, ofeguem el feixisme’ que l’organització va iniciar al mes de gener i que ja ha eixit a la llum amb accions com l’atac a la seu de Crónica Global a Barcelona, l’enorme pancarta a la Ciutat de les Arts i les Ciències a València i l’atac amb 155 ous de pintura a la comissaria de la policia espanyola de Terrassa.

L’acció, segons apunten, ha sigut “coordinada arreu del país” i representa el “tret d’inici a una sèrie d’actes i accions” que culminaran el dia 28 d’abril amb una manifestació que Arran convoca a Burjassot per a recordat el militant de Maulets assassinat per l’extrema dreta l’11 d’abril de 1993.

Canvi de nom a diverses vies pel de Guillem Agulló. / ARRAN

Comparteix

Icona de pantalla completa