Diari La Veu del País Valencià
El PPCV nega que Montoro haja descartat la quitança del deute

La portaveu adjunta del PPCV a les Corts i número 2 del partit, Eva Ortiz, ha atribuït a versions parcials de la reunió mantinguda ahir pels líders territorials amb Mariano Rajoy i Cristóbal Montoro el missatge segons el qual el ministre d’Hisenda ha descartat una quitança del deute per a les comunitats autònomes amb més problemes financers.

Ortiz ha parlat amb una certa cautela en afirmar que “l”única persona que va estar en eixa reunió va ser Isabel Bonig” i que la presidenta del PPCV li ha traslladat que “va defensar la necessitat per als interessos valencians d’un nou model de finançament i que ningú li va dir que no”. La dirigent del PPCV ha assegurat que la posició dels populars espanyol eixirà d’un document pactat amb els barons territorials.

“Amb el nou model començarem a parlar de la quitança o la reestructuració”, ha garantit Ortiz durant la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics de les Corts. “El PP ja ha assegut els seus barons a parlar d’això. Espere que el PSOE assega també els seus barons. Tinc molta curiositat per saber què pensen alguns d’ells sobre aquesta quitança”, ha puntualitzat.

La secretària general del PPCV ha demanat que PSOE i PP caminen “de la mà” en el finançament perquè, “si no, no n’hi haurà un nou model”. Per a això “cal traure l’assumpte del fang polític”, ha sentenciat.

Comparteix

Icona de pantalla completa