Seguridad Social, Revolver, Els Amics de les Arts i Candela Roots, primeres confirmacions del cicle 'Rock, pop al Palau'

El guitarrista flamenc Vicent Amigo obri aquest divendres una segona edició on també actuaran Soledad Vélez, Cristina Rosenvinge, Ovidi3 i Jaime Urrutia

El proper divendres comença la segona edició del cicle 'Rock, pop…, al Palau', amb l’actuació del guitarrista flamenc Vicente Amigo, que presenta al públic valencià el seu nou treball Memoria de los sentidos. S’inicia doncs aquest cicle que per a la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, "en la seua primera edició de l'any passat, va tenir una magnífica resposta i acceptació per part del públic, ja que 6.434 persones van gaudir dels concerts programats a les sales Rodrigo i Iturbi i a més, vam constatar que moltes d’aquestes persones mai havien vingut al Palau, de manera que vam aconseguir al mateix temps obrir-nos a nous públics".

En la present edició, estan confirmades les actuacions al Palau de grups i figures com Seguridad Social amb el dibuixant Paco Roca, Revolver, Sidonie, Candela Roots, Amics de Les Arts, Ovidi3, Jaime Urrutia, Josele Santiago, Cristina Rosenvinge, Carmen París i la xilena Soledad Vélez. Un cartell que per a Tello presenta "una gran varietat de gèneres musicals, perquè les persones de diferents generacions troben l'estil que els agrade i a un preu assequible". En aquest sentit, el director del Palau, Vicent Ros, ha afegit que el cicle "és una de les pedres angulars del nostre projecte d'obrir-nos a la ciutadania" i que enguany el cicle "compta amb una destacada producció pròpia i també amb la col·laboració de l'Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, per a seguir donant suport a la indústria i el sector". El cicle té previst, a més, rebre més confirmacions de noves actuacions, que complementaran les actualment ja tancades.

Comença el cicle amb Vicente Amigo (16 de febrer), que presenta el seu nou disc Memorias de los Sentidos, que va obtindre un Grammy llatí al millor àlbum de Música Flamenca. Jaime Urrutia (24 de març) interpretarà un repertori tant de Gabinete Caligari com de la seua trajectòria en solitari i, en format de trio acústic. Ovidi3, IV Assemblea (8 d’abril) faran un sentit record a la figura d’Ovidi Montllor. Al mes següent, Seguridad Social amb Paco Roca (5 de maig) arriben al Palau amb un espectacle multimèdia, basat en el seu disc-llibre La encrucijada. Els Amics de les Arts (26 de maig) presenten Un estrany poder amb cançons d’un format nou, plenes de força i alegria. Carmen París (7 de juny) presenta En Síntesis, en el qual repassarà les cançons més significatives dels seus quatre treballs, guardonats com a millors àlbums de músiques d’arrel o de fusió. Revolver, el grup liderat per Carlos Goñi (17 juny), presentarà un concert dedicat a Básico I, el seu mític treball que compleix 25 anys.

Després de l’estiu, ja en octubre, el 27, Sidonie presenta el seu particular pop psicodèlic en El peor grupo del mundo. Josele Santiago, que va ser líder del grup Los Enemigos (8 de novembre), repassarà els temes del seu treball Transilvania, que conté cançons íntimes, personals i poètiques. La cantant xilena Soledad Vélez (15 de novembre) presentarà de segur Nuevas Épocas, un treball que camina entre el dream pop i el sinth pop. El 24 de novembre serà el torn del millor reggae valencià de Candela Roots i el 15 de desembre Cristina Rosenvinge arriba a l’auditori valencià amb el seu nou treball Un hombre rubio.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat