L'Oceanogràfic celebra 15 anys amb 1,4 milions de visitants

El recinte acollirà un nou tanc per a corals de 20.000 litres de capacitat amb motiu de l'aniversari
/ València
14 febrer 2018 01:00h
Entre les activitats previstes per a celebrar la data s\'ha creat un nou logotip que s\'integra amb la marca de l\'Oceanogràfic.

L'Oceanogràfic de València ha arribat als quinze anys de vida i celebra aquest aniversari amb un rècord de visitants en 2017. L'any passat van acudir 1,4 milions de persones, xifres superades només pels dos primers anys de funcionament, quan hi va haver 2 milions de visites. A més, s'han ingressat 4,4 milions de beneficis. 

Amb motiu de l'aniversari, el recinte ha preparat una sèrie d'accions i novetats per a commemorar aquesta fita, que inclouen completar l'àrea del Mediterrani amb un nou tanc de 20.000 litres per a corals. Així ho han anunciat aquest dimecres la presidenta d'Avanqua, Celia Calabuig, i el responsable del recinte, Eduardo Nogués, que han destacat que l'Oceanogràfic aspira a tindre una relació amb el seu entorn i la ciutat i que, des de la seua "vocació de mar", potenciarà una trobada amb zones que tenen relació amb la costa: l'Albufera, les platges, el Port i la Marina.

Altres activitats previstes per a la celebració són la creació d'un nou logotip que s'integra en la marca, un espot protagonitzat per l'actriu Nerea Camacho i el vídeo #OurOcean, en què personalitats com Iñaki Gabilondo, Ana Belén, Víctor Manuel o Arturo Valls s'uneixen a l'aniversari del recinte i a la campanya contra les deixalles marines promoguda pel comissari europeu de Medi Ambient. A més, les persones que complisquen 15 anys entre l'1 de gener i el 28 de febrer podran accedir gratis a l'Oceanogràfic. 

Altres activitats seran la solta en una platja de Sant Sebastià d'una tortuga procedent de l'Aquarium Donostia que s'ha curat a València o la celebració de les Nits de l'Oceanogràfic en tot el recinte i no només al delfinari. A més, hi haurà una exposició sobre la història de la construcció d'aquestes instal·lacions i s'obrirà un nou espai dedicat als animals amb "unes característiques molt sorprenents i úniques al món".

next