Diari La Veu del País Valencià
El centre territorial de RTVE retransmetrà les ‘mascletades’ de Falles a partir de dilluns
RedactaVeu / Europa Press/ València
Segons ha informat la corporació en un comunicat, a partir del pròxim dilluns, dia 3 de març, i finse el dia 19, RTVE oferirà, de dilluns a divendres, 13 de les 19 ‘mascletades’ de Falles. Així mateix, com cada any des de 1983, La 1 i Canal Internacional oferiran la tradicional ‘Crema’ amb la qual culminen les festes falleres.
A més, els dies 17, 18 i 19 s’ampliarà la durada de la desconnexió territorial de TVE. Així, de 13.30 a 14.00 s’emetrà el programa ‘Estem en Falles’, presentat i dirigit per Aurora Moncholi. L’espai se submergirà per complet en la festa, el seu ambient i les seues tradicions. Després de la ‘mascletà’ es donarà pas a l’informatiu territorial, fins les 14.30 hores.
Les Falles en TVE, Canal 24 hores, Internacional i RNE
Els magazines i informatius de TVE faran, així mateix, una àmplia cobertura de les festes a nivell nacional. Entre ells, ‘Espanya Directe’ connectarà en directe amb l’ofrena a la Verge dels Desemparats, patrona de València, els dies 17 i 18, i també amb les falles guanyadores del Primer Premi de la Secció Especial. Per la seua banda, Canal 24 Hores donarà cobertura especial amb connexions en directe.
El dimarts 18 de març, el programa ‘Els matins de RNE’, amb Alfredo Menéndez, es realitzarà en directe al casal de la Falla Cuba-Literat Azorín i la nit del 19 de març, La 1 i Canal Internacional oferiran un programa especial, a les 00.25 hores, amb Aurora Moncholí, perquè tot el país veja en directe, com cada any des de 1983, la Crema de la Falla oficial de l’ajuntament i la guanyadora del Primer Premi.

Comparteix

Icona de pantalla completa