Diari La Veu del País Valencià
González Pons no descarta ara optar a l’Alcaldia de València, tot i que creu que serveix més estant a Brussel·les

El portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha afirmat aquest dilluns que estarà per al que “li demane el partit” de cara a presentar la seua candidatura a l’alcaldia de València en les pròximes eleccions municipals, encara que ha dit que creu que és més útil treballant a Brussel·les.

“Estaré per al que se’m demane. Porte València al cor, però crec que hui servisc més a la meua ciutat i al meu país des de Brussel·les”, ha manifestat González Pons en una entrevista al programa de televisió Espejo Público, després de ser preguntat sobre la possibilitat de ser el pròxim candidat del PP a l’alcaldia d’aquesta ciutat que, fins als últims comicis locals de 2015, va estar governada per Rita Barberá.

L’eurodiputat popular, que ha destacat la “inversió professional” que ha experimentat des que es va traslladar a treballar al Parlament Europeu, ha posat l’accent que allí estan sobre la taula i en negociació temes “molt més importants” que la situació de l’expresident català Carles Puigdemont, que va fugir a Bèlgica després de la declaració unilateral d’independència. “Puigdemont, dins de la política comunitària, és anecdòtic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa