Diari La Veu del País Valencià
La facturació de Charter creix un 13,5% en 2017

Charter, la xarxa de supermercats franquiciats de Consum, ha aconseguit una facturació de 242,6 milions d’euros durant 2017, xifra que representa un 13,5% més que l’exercici anterior i 8,9 milions d’euros per sobre de les previsions per al passat exercici. A més, ha obert 28 supermercats, tres tendes més que en 2016, i suma més de 7.000 metres quadrats de superfície a la seua xarxa comercial.

Segons ha informat la cooperativa en un comunicat, Charter continua el seu pla d’expansió i tanca 2017 amb 262 supermercats en total, exercici en el qual ha aconseguit una plantilla de 1.500 treballadors, xifra que representa un 8,7% més que l’any anterior. De les obertures de 2017, 15 s’han produït a Catalunya, quatre al País Valencià, quatre a Castella-la Manxa, tres a Múrcia i dues a Andalusia.

Pel que fa al País Valencià, s’han obert quatre supermercats: les Alcubles (els Serrans), Alzira (Ribera Alta), el Real de Gandia (la Safor) i Llucena (l’Alcalatén). A Catalunya se n’han instal·lat dos a Girona (el Gironès), 12 a Barcelona (el Barcelonès) i un altra a Oliana (l’Alt Urgell). A Castella-la Manxa es van obrir quatre supermercats també, tots ells la demarcació d’Albacete. Els nous supermercats estan en Montealegre del Castillo, El Bonillo, Chinchilla de Montearagón i a la ciutat d’Albacete, al carrer de Murillo. A més, s’han obert tres noves tendes a Múrcia (Puerto Lumbreras, Murcia-Guadalupe de Maciascoque i Murcia-El Raal) i dos a Almeria.

Segons la companyia, les previsions per a 2018 són “optimistes” quant a les vendes i s’espera superar els 263 milions d’euros, que suposen més d’un 8% de creixement respecte a 2017. Quant a les obertures, es preveu incorporar 30 noves tendes.

Comparteix

Icona de pantalla completa