Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià ha sigut la tercera destinació de l’Estat amb més ocupació hotelera durant gener

El País Valencià s’ha posicionat en gener com a tercera destinació de l’estat espanyol amb major grau d’ocupació hotelera després d’ocupar més del 43% de les seues places hoteleres a l’inici de l’any. Està per darrere de Canàries i Madrid segons les dades difoses aquest dijous per l’Institut Nacional d’Estadística (INE) a través de l’Enquesta de Conjuntura Turística Hotelera.

Els hotels valencians han registrat més d’1,3 milions de pernoctacions durant el primer mes de l’any, la qual cosa suposa un augment del 3,2% respecte a gener de 2017, quasi dos punts per damunt de la mitjana nacional.

L’informe arreplega un increment del 6,5% interanual en el nombre de viatgers registrats en els hotels del País Valencià, xifrats en un total de 433.302 segonsdetalla l’Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat en un comunicat.

El titular de Turisme, Francesc Colomer, ha assegurat que aquestes xifres “avalen el dinamisme del turisme a la Comunitat Valenciana fora de temporada”. Com a causa ha apuntat al turisme estranger, que aconsegueix pujar 7,4 punts percentuals en el seu nombre de pernoctacions hoteleres.

En aquest context, ha agraït el treball del sector i ha defensat “continuar junts per a construir producte, avançar en la línia de qualificació, diferenciació i singularitat de l’oferta”. L’objectiu, “seguir sent una Comunitat oberta tots els mesos de l’any”.

Comparteix

Icona de pantalla completa