València ja té els guanyadors de les 180 entrades dobles per a veure les mascletades des del balcó de l'Ajuntament

Un algoritme ha escollit les 10 persones que cada dia podran disfrutar amb un acompanyant de l'espectacle pirotècnic junt amb les falleres majors i la corporació local
/ València
23 febrer 2018 01:00h
El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assegura que ara en les \'mascletaes\' el balcó de l\'Ajuntament està "obert a la ciutadania".

Ja es coneixen els noms de les 360 persones que durant les Falles de 2018 podran veure una mascletà des del balcó de l'Ajuntament de València. Aquest dijous, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, va presidir el sorteig de les 360 places oferides per l'Ajuntament perquè ciutadans i ciutadanes de València puguen disfrutar des del balcó municipal del cicle de mascletades de Falles. El sorteig, realitzat a través d'un algoritme, va donar els noms de les persones guanyadores, de les 180 persones que han obtingut una entrada doble per a veure una mascletà des del balcó. El llistat es pot consultar a la web de l'Ajuntament.

Des de la regidoria responsable dels festejos de Falles es va decidir que cada dia 10 persones seleccionades pel sorteig més 10 acompanyants pogueren acompanyar la corporació local i les falleres majors al balcó. En el sorteig de 2018 han participat 16.238 persones residents a València, quasi 2.500 més que l'any passat.

Després del sorteig, Fuset va destacar que per tercer any consecutiu el balcó de l'Ajuntament "deixarà de ser només per a uns pocs i s'obrirà per complet a la ciutadania, a les comissions falleres i a les juntes locals falleres d'altres poblacions". I és que, a banda dels guanyadors del sorteig, també presenciaran les mascletades de València des del balcó quatre representants de diverses juntes falleres locals que canviaran cada dia i les 28 persones que representaran set comissions falleres (quatre per comissió) i que, enguany, seguint el torn rotatiu, seran aquelles els números de cens de les quals estiga comprés entre el 208 (Escalante-Marina) i el 307 (Àngel Villena-Pintor Sabater).

next