Diari La Veu del País Valencià
Un tast del CaixaForum al Museu de les Ciències de València

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Ciutat de les Arts i de les Ciències, SA (CACSA) i la Fundació Bancària la Caixa per a l’exhibició de l’exposició ‘Mediterrani, el nostre mar com mai l’has vist’ al Museu dels Ciències. Aquesta mostra és una de les actuacions prèvies a la materialització del projecte CaixaForum de València, que acollirà l’Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències i que obrirà les seues portes a finals del 2020.

Així, CACSA, entitat del sector públic de la Generalitat, és l’encarregada de la promoció, organització i gestió de les activitats i serveis que es desenvolupen a la Ciutat dels Arts i els Ciències. A més, el seu objectiu és donar a conéixer de forma didàctica, interactiva i amena tot allò relacionat amb l’evolució de la vida, la ciència i la tecnologia.

La Fundació Bancària la Caixa contempla, entre els seus objectius, la realització d’obres benèfiques i socials, pròpies o en col·laboració amb institucions del país, atenent les diferents necessitats de la societat.

En aquest sentit, la Fundació Bancària la Caixa ha produït una exposició que porta com a títol ‘Mediterrani, el nostre mar com mai l’has vist’, i que permetrà a l’usuari conéixer el passat del mar Mediterrani, comprovar quin és el seu present i veure els reptes que es plantegen per a la seua sostenibilitat en el futur.

Mostrar l’evolució del mar Mediterrani

En concret, l’exposició mostra l’evolució del mar Mediterrani des del seu origen fins als nostres dies i la seua conversió en un dels mars amb major diversitat biològica del planeta i exposa els problemes que l’amenacen. A més, presenta nous reptes per al futur i introdueix programes de recerca científica actuals que promouen la sostenibilitat i ofereixen grans perspectives per a un futur millor.

Per tot açò, ambdues parts signaran un conveni de col·laboració que regule la cessió temporal, per part de la Fundació Bancària la Caixa a CACSA, per a la seua exhibició al Museu de les Ciències, dels mòduls expositius de ‘Mediterrani, el nostre mar com mai l’has vist’, així com el material informatiu i imatges gràfiques i audiovisuals perquè puga reproduir l’exposició que exhibirà en les seues instal·lacions durant un període de 12 mesos des de la seua inauguració.

Comparteix

Icona de pantalla completa