Diari La Veu del País Valencià
Milers de persones omplin la Heroes Comic Con València per a veure el xiquet protagonista d”Stranger Things’

La Heroes Comic Con València ha rebut aquest dissabte amb els braços oberts a Gaten Matarazzo, l’actor que encarna a Dustin en la sèrie Stranger Things. Els assistents a la fira (Fotogaleria) han format llargues cues per a rebre el jove nord-americà, envoltat per personal de seguretat, i ho han fet amb marxandatge de la sèrie de Netflix.

Al llarg de tot el matí, Matarazzo ha oferit una sessió de signatures i fotos –per 25 i 35 euros, respectivament– amb els fans en la primera edició d’aquest esdeveniment, encara que hi tornarà a estar aquest diumenge.

A més, una de les visitants a la Comic Con ha sigut la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, qui ha admirat l’exposició ‘Exili Il·lustrat’ de l’Institut Valencià de la Juventut (IVAJ), que constitueix “una proposta pedagògica sobre els exilis i la memòria històrica”, a més d'”un homenatge als més de 500.000 homes i dones, la majoria anònims, que es van veure obligats a abandonar el territori espanyol en acabar la Guerra Civil”, ha destacat Oltra.

Comparteix

Icona de pantalla completa