Diari La Veu del País Valencià
El sindicat d’actors guardona Empar Brisa amb el Premi Narcís de 2018

El sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) ha anunciat qui serà el guardonat aquest any amb el Premi Narcís 2018 durant la gala dels premis que lliura l’associació.

Així, la del 27 de març serà una nit de festa per al col·lectiu, ja que se celebrarà el Dia Mundial del Teatre i es lliuraran els Premis AAPV 2018 al Teatre Rialto, han anunciat a través d’un comunicat.

El Premi Narcís enguany és per a Empar Brisa, en reconeixement a tota una vida dedicada al teatre, al doblatge i a l’audiovisual. També es lliuraran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina de teatre.

El llistat de nominats ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels actors afiliats. Quant a la millor interpretació de teatre masculina han sigut nominats: Josep Manel Casany, per Nadal en casa els Cupiello; Carles Sanjaime, per Els quatre genets de l’apocalipsi, i Bruno Tamarit, per Cuzco.

D’altra banda, les actrius nominades són: Cristina Fernández, per Dystopia; Mireia Pérez, per Carinyo, i Silvia Valero, per Cuzco.

Per últim, opten al premi d’actor/actriu revelació: Paula Braguinsky, Aina Gimeno, Román Méndez de Hevia, Victoria Mínguez i Robert Roig.

L’AAPV ha decidit de nou declarar deserts els premis de doblatge i d’audiovisual a causa del retard en l’obertura de la nova televisió pública.

L’actriu Empar Brisa rebrà el Premi Narcís 2018. / AAPV

Comparteix

Icona de pantalla completa