Diari La Veu del País Valencià
Toni Cantó aspira a ser cap de cartell i s’ofereix a ser candidat a l’alcaldia de València o a la Generalitat

El diputat de Ciutadans Toni Cantó ha admés que li “encantaria” ser el candidat del seu partit a l’Alcaldia de València o a la Generalitat en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques de 2019, però ha reconegut que és una “decisió que han de prendre els afiliats”.

“No tindria cap problema perquè és la meua terra, tot i que al nostre partit hi ha primàries i és una decisió que han de prendre els afiliats”, ha explicat en una entrevista en RNE, recollida per Europa Press, remarcant que hi ha hagut militants valencians de Ciutadans que li han traslladat que la seua possible candidatura “és una bona idea”.

“Si m’ho demanen molts militants, em plantejaré la candidatura, però encara falta molt de temps per a això”, ha declarat el diputat de Ciutadans, per a després apuntar que, en un any, “poden passar moltes coses”.

Encara que ha confessat que li agradaria ser candidat a València, també ha afirmat que “actualment està preocupat” i està treballant en el marc de la Comissió de Lluita Contra la Corrupció i per la Regeneració creada en el Congrés i que ell presideix.

Comparteix

Icona de pantalla completa