Diari La Veu del País Valencià
Marga Sanz: ‘Fora imputats de les Corts’

RedactaVeu / València

La síndica de EUPV en Les Corts i coordinadora general de la formació, Marga Sanz, ha exigit al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que “moga fitxa” i demane l’acta als diputats del grup parlamentari ‘popular’ imputats en diferents processos o els expulse perquè, al seu judici, “sembla més una gàbia de grills que un grup cohesionat”.

Així ho ha indicat durant la seua intervenció en una roda de premsa oferida al costat de la diputada de EUPV Marina Albiol, per a informar sobre l’elecció d’aquesta última com a membre de la candidatura d’IU per a les eleccions europees.

Sanz ha considerat que a causa de la situació del PP hi ha una “situació crítica a Les Corts” i ha qualificat com a “brindis buits” les actuacions de Fabra contra la corrupció perquè “no han portat a res”. “No pot tenir imputats en el seu partit i dir que va a lluitar contra la corrupció”, ha criticat i ha subratllat que “o Fabra mou fitxa o és còmplice de la corrupció”.

Així mateix, ha declarat que en la lluita contra la corrupció “no hi ha mitjanes negres” i ha recalcat que són set els imputats en el grup parlamentari popular, dos d’ells, Miraculosa Martínez i Luis Díaz Alperi, ja amb obertura de judici oral, la primera en una peça de Gürtel i el segon per tres delictes contra la Hisenda i suborn impropi.

Segons el parer de Sanz, Fabra “no es pot tenir imputats i afirmar que va lluitar contra la corrupció”, per la qual cosa li ha exigit que “actue” en els compromisos adquirits amb la ciutadania perquè, en cas contrari, “demostrarà ser un president amb peus de fang”.

Comparteix

Icona de pantalla completa