El Servef dedicarà 7,7 milions a introduir les millores proposades per la ciutadania

Noves oficines d'atenció al públic, una nova web més intuïtiva i obrir espais d'innovació i participació són algunes de les actuacions plantejades
/ València
28 febrer 2018 01:00h
El secretari autonòmic d\'Ocupació, Enric Nomdedéu: "#NouServef no és un eslògan publicitari, sinó que estem reinventant el Servei Públic d\'Ocupació al costat de la ciutadania"

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació destinarà 7,7 milions d'euros a implementar les mesures que ha reclamat la ciutadania i el personal intern que ha col·laborat en el procés de participació del #NouServef.

Així ho ha anunciat Enric Nomdedéu en una roda de premsa on ha presentat als agents socials i a la ciutadania els resultats d'aquest projecte amb el qual, com ha assenyalat, es vol recuperar "la vocació de servei públic d'ocupació del Servef"

Nomdedéu ha detallat que el Servef escometrà una nova pàgina web, cosa que ha sigut "àmpliament demandada per la ciutadania", així com un redisseny de la seua imatge corporativa. Així mateix, el Servef realitzarà un nou disseny les seues oficines d'atenció al públic, més obertes i amb possibilitat de compartir usos. També es pretén proveir els centres Servef de millors eines tecnològiques, com ara incorporar l'ús de noves pantalles informatives.

D'altra banda, i amb l'objectiu de poder acostar més els serveis d'ocupació, formació i orientació a totes les persones, el Servef engegarà una oficina mòbil que, amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, rodarà per tot el País Valencià, especialment, entre els municipis més xicotets.

"L'objectiu és redefinir l'atenció que proporciona el Servei d'Ocupació Valenciana per a adaptar-lo a les necessitats reals de la ciutadania, les empreses i els agents socials", ha assenyalat Nomdedéu.

Per a açò, es durà a terme una atenció més individualitzada per a donar resposta a les demandes específiques. D'aquesta manera, el secretari autonòmic ha posat l'accent en la contractació de 120 orientadors propis que podran oferir més eines per a la cerca d'ocupació a les persones aturades del País Valencià. "Quan diem que som #NouServef no és un eslògan publicitari, sinó que estem reinventant el Servei Públic d'Ocupació al costat de la ciutadania", ha remarcat Nomdedéu per a finalitzar la seua intervenció.

#NouServef

El procés de participació #NouServef ha permés la participació en el redisseny del nou Servei d'Ocupació de la ciutadania i del personal intern. Així, amb una metodologia dissenyada per Carpe Via, s'han realitzat més de 1.300 enquestes a la ciutadania, a 100 empreses i a un 10% del personal intern, que han participat en el procés de participació a través d'entrevistes o tallers. L'informe complet està disponible en la pàgina web del Servef.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next