La Corporació Valenciana de Mitjans demana un informe sobre possibles incompatibilitats dels seus consellers

L'ens canviarà el seu logotip perquè estiga en consonància amb el d'À Punt Mèdia
/ València
1 març 2018 01:00h
Reunió del Consell Rector de la CVMC amb la directora d\'À Punt, aquest dijous a Burjassot.

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest dijous per unanimitat sol·licitar al secretari de l'òrgan un informe sobre les possibles incompatibilitats dels seus membres. D'aquesta manera, l'ens vol esclarir si el seu conseller Vicente Vergara (antic propietari de la Cartelera Túria) podria incórrer en alguna incompatibilitat, tal com va apuntar el diari El Mundo.

De la mateixa manera, l'ens públic ha donat el vistiplau al canvi de logotip de la CVMC; un treball que correrà a càrrec de l'empresa valenciana Estudio Menta. El nou logo cerca "més senzillesa i una millor convivència" amb la imatge d'À Punt Mèdia, segons ha indicat la Corporació en un comunicat.

D'altra banda, també s'ha aprovat la licitació del subministrament, en règim de lloguer, de 30 vehicles per a la cobertura de les necessitats de producció de l'àrea d'informatius i programes d'À Punt. El preu màxim de licitació del contracte, que tindrà una durada de quatre anys, és de 725.280 euros més IVA, la qual cosa suma un total de 877.588,80 euros. Es tracta de 18 unitats de vehicles de tipus familiar i de segment mitjà, huit vehicles híbrids també de segment mitjà i quatre vehicles tot terreny.

next