El vent obliga a tancar tots els jardins de València, excepte el de Monfort, les Hespèrides i Vivers

La ciutat es troba en alerta groga a causa de "les previsibles fortes ratxes de vents"
/ València
3 març 2018 01:00h
Els parcs i jardins que tancats són el parc de Benicalap, el jardí d\'Aiora, el Parc de l\'Oest, el Parc d\'Orriols, el Jardí de Polifil, el Parc de Marxalenes, el jardí Professor Antonio Llombart i les instal·lacions del Gulliver.

La regidora delegada de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha comunicat el tancament provisional de tots els parcs i jardins de la ciutat, a excepció dels de Monfort, les Hespèrides i Vivers, davant "el risc derivat pel fort vent" i l'alerta groga en la qual es troba la ciutat.

En concret, els parcs i jardins que han tancat les seues portes són el parc de Benicalap, el jardí d'Aiora, el Parc de l'Oest, el Parc d'Orriols, el Jardí de Polifil, el Parc de Marxalenes, el jardí Professor Antonio Llombart i les instal·lacions del Gulliver, segons han informat en un comunicat.

Sobre aquest tema, Soriano ha explicat que, davant l'alerta decretada per l'Agència Estatal de Meteorologia per les previsibles fortes ratxes de vent, "la prioritat màxima és la seguretat de la ciutadania", motiu pel qual s'ha procedit a tancar al públic els parcs i jardins esmentats.

next