Diari La Veu del País Valencià
Laura Albelda i Leonor Juan, guanyadores dels XII Premis Pepe Miquel del Cooperativisme Valencià

El cooperativisme valencià celebra aquest dimarts la XII edició dels Premis Pepe Miquel en una gala que tindrà lloc a l’Hotel Las Arenas de València a les 12h i que en aquesta ocasió reconeixerà la trajectòria cooperativa de Laura Albelda i la comunicació responsable de Leonor Juan.

La Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana ha decidit atorgar el guardó a la Trajectòria Cooperativa a Laura Albelda Randis com a “figura de referència” en el cooperativisme d’ensenyament a l’estat espanyol, en concret en educació inclusiva, integral i laica.

El premi reconeix la seua “excel·lent contribució a la visibilitat social de les cooperatives d’ensenyament i a la seua consolidació empresarial i pedagògica, així com per la seua tenacitat, generositat i capacitat de diàleg, que l’han convertit en gran ambaixadora del cooperativisme valencià”, destaca la Confederació en un comunicat.

El Premi a la Comunicació Responsable es concedeix a Leonor Juan Sanchiz, “carismàtica periodista amb una llarga trajectòria en l’àmbit del cooperativisme agroalimentari valencià” a la divulgació i a la defensa del qual ha dedicat la major part de la seua vida professional, principalment des de la revista Agricultura y Cooperación, que va dirigir des de 1985 i durant més de 25 anys.

L’acte comptarà amb la presència del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i amb una nodrida representació d’autoritats de la Generalitat, de la societat civil valenciana i de l’empresariat cooperatiu.

Els Premis Pepe Miquel s’atorguen des de 2005 com a reconeixement públic al cooperativisme valencià a aquelles persones i entitats que contribueixen de manera més destacada a l’avanç social i econòmic d’aquest sector empresarial. Compten amb la col·laboració de les cooperatives Anecoop, Consum i Cajamar, i de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Comparteix

Icona de pantalla completa