Puig, davant les acusacions de Julià Álvaro: "El Consell en absolut cedeix a pressions de grups econòmics"

L'exsecretari de Medi Ambient ha culpat el govern valencià de "no suportar la pressió" dels poders econòmics en les polítiques mediambientals
/ València
5 març 2018 01:00h
"Les decisions que s\'han pres, s\'han pres pensant sempre en l\'interès general" ha assgurat el president de la Generalitat, Ximo Puig

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dilluns que les decisions que ha pres i que prendrà el Consell són "pensant sempre en l'interés general" i "en absolut" obeeixen a pressions de grups econòmics.

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans després de la presentació de la nova SGR-CV en ser preguntat per les declaracions de l'exsecretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, que ha acusat el Govern del Botànic de no haver suportat la pressió dels poders econòmics en polítiques mediambiental.

El cap del Consell ha mostrat el seu "respecte" per les posicions dels dirigents, no dirigents i de totes les persones en general però ha volgut deixar clar que les paraules de Julià Álvaro "no es corresponen amb la realitat".

En aquest sentit, ha defensat que el govern valencià "és un govern per a tots i per a totes que aspira a crear confiança, estabilitat, al fet que hi haja més treball i benestar i a principis mediambientals, com ara la sostenibilitat mediambiental". En aquest punt, "poden haver-hi mirades diferents però l'objectiu és compartit i és que la sostenibilitat és un valor d'aquest govern i de la Comunitat Valenciana".

"Les decisions que s'han pres, s'han pres pensant sempre en l'interés general, i es prendran sempre per l'interés general", ha conclòs.

next