Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat i l’Estat convoquen una comissió bilateral per a dirimir les discrepàncies sobre la llei autonòmica del taxi

La comissió bilateral Estat-Generalitat ha acordat iniciar negociacions per a resoldre les discrepàncies existents en relació a alguns articles de la Llei del Taxi de la Comunitat Valenciana, aprovada el passat 8 de novembre, segons la resolució que publica aquest dimecres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

En concret, les discrepàncies se centren en els articles 6.2 i 17. En el primer cas, la llei diu sobre l’autorització del servei de taxi que “s’atorgarà en favor de persones físiques habilitades a aquest efecte i que solament podran ser titulars d’una única autorització i per a un vehicle; en cap supòsit podran atorgar-se autoritzacions de forma conjunta a més d’una persona ni a comunitats de béns”.

L’article 17, per la seua banda, regula els centres de distribució de serveis de taxi com a entitats amb personalitat jurídica pròpia que agrupen les persones titulars d’autoritzacions de taxi amb la finalitat de concentrar l’oferta de serveis de taxi i millorar la seua comercialització i, també, detalla els seus requisits i obligacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa