Diari La Veu del País Valencià
El professorat associat de la UV en vaga demana una reunió immediata amb la nova rectora, Mavi Mestre

El Comité de Vaga del Personal Docent Investigador (PDI) Associat de la Universitat de València ha demanat aquest dimecres a la nova rectora de la institució, Mavi Mestre, que complisca amb el que s’ha compromés “verbalment i per escrit” i que es reunisca “immediatament” amb els representants del professorat associat per a arribar a acords sobre les seues reivindicacions.

Des de la Plataforma del PDI Associat de la UVEG s’ha enviat a Mavi Mestre un missatge “de felicitació i d’enhorabona” per haver resultat triada nova rectora de la UV al mateix temps que li sol·licita una reunió “urgentment” per a “encarar la solució al conflicte col·lectiu que el professorat associat té plantejat amb la universitat per a millorar les seues condicions laborals i salarials”, segons ha informat en un comunicat.

Mestre ha sigut triada com a nova rectora de la UV amb el 52,98% dels vots en la segona volta de les eleccions, en les quals l’altre candidat, Vicent Martínez, ha obtingut el 47,02%.

La Plataforma també ha enviat un missatge de felicitació a Martínez “encoratjant-lo a continuar amb les seues propostes de canvi i renovació de les estructures universitàries així com agraint-li la consideració que ha tingut en tot moment cap a les demandes del professorat associat”.

En l’escrit a la nova rectora, el professorat associat li desitja “de tot cor” que puga dur avant “tots aquells projectes que facen de la nostra universitat una institució capdavantera en qualitat de la docència i la investigació, en igualtat d’oportunitats i en transparència. Així mateix, t’encoratgem perquè “et poses al més prompte possible a treballar per a solucionar aquells problemes que arrossega la universitat des de ja fa tant temps, que s’han convertit fins i tot en endèmics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa