Diari La Veu del País Valencià
Un guàrdia civil fora de servei evita una agressió masclista a Oliva

Un guàrdia civil fora de servei ha evitat que una dona patira una agressió masclista a mans de la seua parella a Oliva (la Safor), segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat. L’incident va tenir lloc el passat 6 de març, sobre les 9 hores, quan aquest agent va observar com discutia una parella en la via pública mentre transitava per un passeig de la localitat.

L’agent es va adonar que l’home, en actitud agressiva, es va abalançar cap a la dona, la va agarrar pel coll amb una mà i va esgrimir l’altra en alt amb el puny tancat en disposició d’agredir-la. En aquest moment, el guàrdia civil va intervenir i va procedir a identificar-se i a interposar-se entre l’agressor i la víctima, que el va identificar com el seu marit.

L’agent, amb els seus propis mitjans, va reclamar presència uniformada del cos per a procedir a la detenció, custòdia i trasllat de l’agressor a dependències policials. Així mateix, es va acompanyar la víctima fins al centre de salut d’Oliva i a les dependències policials per a interposar denúncia sobre els fets.

Seguidament es va detenir aquest home, de 47 anys i de nacionalitat espanyola, per un delicte de maltractaments en àmbit familiar (violència de gènere). Les diligències instruïdes han passat a la disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Gandia.

Comparteix

Icona de pantalla completa