Diari La Veu del País Valencià
Oltra retrau al PSPV de Paterna que vete el centre de menors: És inexplicable que ho facen forces que donen suport al Botànic

La decisió de l’Ajuntament de Paterna de negar la llicència al centre de menors que ha d’acollir 18 xiquets en situació vulnerable ha indignat la consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, qui s’ha expressat amb molta duresa contra els 3 partits que han acordat suspendre la concessió de llicències a centres assistencials i han posat en mans dels veïns, mitjançant consultes, la decisió d’autoritzar-los.

Carregant el vídeo…

Durant la roda de premsa posterior al Consell, Oltra ha retret a PSPV, PPCV i Ciutadans un acord municipal que suposa “l’incompliment del Pacte per la Infància” signat per tots 3, i ha qualificat d'”inexplicable” que la negació de llicències s’haja aprovat amb el vot d’un dels membres de l’Acord del Botànic, en referència als socialistes, encapçalats per l’alcalde, Juan Antonio Sagredo.

“El municipi de Paterna té 70 xiquets en el sistema de protecció i no volen acollir-ne 18. Què passaria si tots els municipis decidiren fer el mateix? Això no funciona així. Aquestes coses no es decideixen mitjançant un referèndum”, ha assegurat Oltra. La també vicepresidenta del Consell no ha estalviat qualificatius contra els partits paterners. “És insolidari, absolutament qüestionable i està fora d’una societat democràtica el que han fet l’Ajuntament de Paterna i els grups que hi han donat suport”.

Comparteix

Icona de pantalla completa