Diari La Veu del País Valencià
Cebrián, sobre les crítiques de Julià Álvaro: Són afirmacions sense fonament

La consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha manifestat aquest divendres que les acusacions de l’exsecretari autonòmic de Medi ambient Julià Álvaro sobre el fet que el Consell ha cedit davant la pressió de poders econòmics “són afirmacions sense fonament”.

Cebrián ha realitzat aquestes declaracions a Europa Press després de mantenir una trobada amb el president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Utiel-Requena, José Miguel Medina, en ser preguntada per les crítiques d’Álvaro després de ser destituït del seu càrrec.

Sobre aquest tema ha volgut puntualitzar que “les organitzacions que representen a les empreses de la Comunitat Valenciana són interlocutors de totes les Conselleries” i de tots els governs, siguen municipals o autonòmics. “Són interlocutors per a nosaltres, actors importants als quals hem d’escoltar i respondre”, ha subratllat.

A més, el seu departament també duu a terme “molt de treball” a l’hora d'”exigir que es complisquen les normatives”, cosa en la qual té “una responsabilitat de control”, per la qual cosa ha insistit que les afirmacions de l’exsecretari autonòmic de Medi Ambient “no responen a la realitat de la gestió de la Conselleria”.

Comparteix

Icona de pantalla completa