Diari La Veu del País Valencià
Guanyar Alacant compara Echávarri amb Sonia Castedo i demana al PSPV que l’aparte de l’alcaldia

El portaveu de Guanyar Alacant, Miguel Ángel Pavón, ha afirmat aquest diumenge que “la història” que es va viure amb Sonia Castedo (PPCV) al capdavant de l’alcaldia d’Alacant en l’anterior legislatura “es repeteix de nou amb l’encara alcalde Gabriel Echávarri” i ha instat el PSOE “de Pedro Sánchez i Ximo Puig” que obligue a “apartar-se de l’alcaldia un personatge que s’ha demostrat indigne de representar l’esquerra d’Alacant”.

Pavón s’ha manifestat en aquestos termes en un comunicat en el qual ha assegurat que preocupa “molt” que l'”agonia política i judicial” d’Echávarri supose també l’agonia d’una ciutat sumida en la paràlisi”. Així, ha qualificat de “vergonyós” el tancament de files del PSOE local i del PSPV entorn d’Echávarri”. “Estar doblement imputat per delictes de prevaricació que poden ser de corrupció, estar processat ja en ferm en el cas Comerç i estar a punt de ser processat pel cas de l’acomiadament d’una treballadora interina de Cultura hauria d’activar totes les alertes en el PSOE local i en el PSPV”, ha assenyalat.

Però, segons Pavón, els dirigents locals i autonòmics del PSOE “miren cap a un altre costat i, d’una manera o altra, segueixen protegint un personatge que abans que en el PSOE va militar en la dreta, que va representar Unió Valenciana” i que “no té credibilitat alguna després de les seues mil i una promeses incomplides, les seues contínues ocurrències i eixides de to”.

Per la seua banda, el president de la Generalitat Ximo Puig ha afirmat que el cas Comerç “no és corrupció”, però ha destacat que el seu partit “ha posat les seues línies roges on les ha posat” i ha assegurat que assumiran “totes les conseqüències”.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha afirmat que el cas Comercie pel qual està sent investigat l’alcalde d’Alacant, el també socialista Gabriel Echávarri, “no és corrupció”, però ha destacat que el seu partit “ha posat les seues línies roges on les ha posat” i ha assegurat que van a assumir “totes les conseqüències”.

També s’ha pronunciat al respecte la vicesecretaria del PPCV, Elena Bastidas, que ha assenyalat aquest diumenge que l'”enrocament” de l’alcalde d’Alacant demostra que Ximo Puig “no pinta res ni a la Comunitat ni a Madrid”. El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, li ha contestat assegurant que “des que va arribar Ximo Puig a la Generalitat, tots els indicadors socials i econòmics són millors”. “Ara com ara, l’únic problema que té la Comunitat és la submissió del PPCV a les ordres de Gènova i la seua deslleialtat amb els interessos” dels valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa