Diari La Veu del País Valencià
Aemet preveu temperatures més altes del que és normal per a la setmana de Falles

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per als propers dies temperatures “per sobre del normal”. Segons han publicat en una sèrie de piulades, l’escenari “més probable durant les Falles” és que persistisca la situació meteorològica “de pas de fronts de ponent, amb vent de l’oest predominant” durant aquest mes de març.

Des de l’inici del mes de març el temps al País Valencià està “caracteritzat pel successiu pas de fronts de ponent, amb alternança de moments amb el cel poc nuvolós amb altres de cel cobert i precipitacions febles, disperses i de curta durada”. Així, des d’Aemet han assenyalat que el més “possible” és que persistisca aquesta situació durant la setmana gran de les festes.

Risc d’incendis

D’altra banda, el Servei d’Emergencies de la Generalitat ha decretat per a aquest dilluns risc 2 i 3 d’incendis forestals. Segons han informat en el seu compte de Twitter, hi ha risc extrem a l’interior de Castelló i de València i risc ALT a la resta del territori.

Durant la jornada de diumenge s’han declarat dos incendis forestals. El primer a la Gola de Pujol, que va ser extinguit a les poques hores però que ha obligat a mobilitzar 9 dotacions de Bombers de València i els Agents Mediambientals i l’altre, a la Devesa de l’Albufera; també ha quedat controlat durant la vesprada

Comparteix

Icona de pantalla completa