Diari La Veu del País Valencià
El Palau de la Generalitat s’obri a les Falles amb ninots, monuments i regals per als visitants

El Palau de la Generalitat s’obri a les Falles i als visitants amb un monument faller que podrà visitar-se fins al pròxim 19 de març i que inclourà, a més dels ‘ninots’, diverses instal·lacions i regals.

Segons ha explicat la Generalitat en un comunicat, igual que l’any passat, les portes del Palau romandran obertes per a permetre visitar al Pati Gòtic una falla cedida per Turisme València que representa la tradicional plantà ‘al tombe’ i que és obra dels artistes fallers Joaquín Esteve Mars i Manuel Guitarte Bulls.

Després d’haver acollit una gaiata durant les Festes de la Magdalena de Castelló, el Palau dóna així continuïtat a la “política de suport per part de la Generalitat a totes les festes tradicionals valencianes”.

Al costat de la falla s’exhibiran els originals dels cartells dissenyats amb motiu de les Falles 2018 de la Generalitat i de Metrovalencia. Tots dos són obres de l’estudi Yinsen i segueixen la sèrie dissenyada per l’Ajuntament de València.

Com a novetat, durant la setmana de Falles els visitants del Palau podran interactuar amb una instal·lació que els permetrà “introduir-se” en el cartell de l’esdeveniment. A més, es repartiran gratuïtament equipacions falleres al públic, que inclouen motxilles amb el disseny dels cartells, mocadors fallers, aplaudidors o ventalls.

Comparteix

Icona de pantalla completa