Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià, en ‘contra direcció’ en atur

RedactaVeu / Europa Press / València

El sindicat CSI·F ha destacat hui dimarts la “bona notícia” del descens de l’atur en 1.949 persones en el conjunt de l’Estat espanyol al febrer respecte al mes anterior, encara que ha lamentat que el País Valencià “vaja contra direcció, amb l’augment de la desocupació en 915 afectats”.

La central sindical ha subratllat en un comunicat la “imperiosa necessitat” de cercar escenaris de trobada per a impulsar la creació de llocs de treball i ha considerat que la disminució de l’atur a l’Estat espanyol “consolida una tendència” mentre que l’augment al País Valencià suposa una “mala notícia, que va contra direcció a allò que es produeix en el conjunt del territori espanyol”.

En aquesta conjuntura, CSI·F ha insistit en “la imperiosa necessitat de cercar escenaris de trobada entre tots els estaments que, amb una actitud positiva, puguen aportar idees per a impulsar la creació d’ocupació”. La central sindical ha instat aquest objectiu els “partits polítics en el govern i en l’oposició, sindicats i, en general, agents socials més representatius”.

Comparteix

Icona de pantalla completa