Diari La Veu del País Valencià
La planta de Ford a Almussafes necessitarà 130 nous treballadors en 2018 per a construir el motor Maverick

La planta de Ford ubicada a la localitat d’Almussafes (Ribera Baixa) necessitarà uns 130 llocs de treball addicionals per a cobrir la fabricació del nou motor Maverick, que començarà a fabricar-se en sèrie a partir d’abril de 2018 en la factoria, segons estimacions del sindicat UGT.

Així, segons han explicat a Europa Press fonts del sindicat, la planta necessitarà incorporar aquesta quantitat de treballadors una vegada es comence a produir el motor Maverick, alhora que assenyalen que aquestes incorporacions haurien de produir-se entre maig i juny.

A més, la fabricació del Maverick també permetrà acabar amb l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) temporal que havia dut a terme l’empresa, amb el que, a més d’aquestos nous treballadors, els treballadors de la secció de motors recuperaran els dos torns que tenien abans.

Segons les previsions, la factoria d’Almussafes fabricarà al voltant de 1.500 motors diaris del model Maverick –en l’actualitat fa 740– que aniran majoritàriament destinats als mercats de Canadà i Estats Units. El llançament del motor serà el 9 d’abril de 2018, encara que la producció ja es troba en fase de proves des d’octubre de 2017.

Un dels models que es produeixen en l’actualitat en aquesta planta és el Ford Edge, un vehicle tot terreny al qual anirà destinat el nou motor Maverick, que començarà a fabricar-se en sèrie a partir d’abril de 2018 en la factoria de Ford Almussafes.

Comparteix

Icona de pantalla completa