Diari La Veu del País Valencià
Juan Roig assegura que perd diners quan obri les seues botigues els diumenges

El president de Mercadona, Juan Roig, ha assegurat aquest dimarts que no li ixen els números per a obrir els diumenges, cosa que únicament fa en “determinades circumstàncies” i que li suposa “perdre diners”. Roig ha realitzat aquestes declaracions en roda de premsa, en ser preguntat per la nova regulació d’horaris comercials, un tema que considera “complicat”, amb sectors a favor i en contra.

En el cas de Mercadona, ha precisat, únicament s’obri els diumenges “en determinades circumstàncies, com quan hi ha dos dies junts de festa”. No obstant això, “obrint els diumenges es perden diners”, ha asseverat. “Si és pel que el client vol, aquest vol 24 hores tots els dies de l’any”, però fer açò és “moltíssim més car” i encara que “hi ha gent a la qual li podria anar bé” i “s’ha de cuidar el ‘cap’ (el client per a Mercadona), també s’ha de guanyar diners”, ha puntualitzat.

Segons Roig, si obriren els diumenges haurien “de pujar els preus a la gent que compra entre setmana”. Precisament, preguntat per si es planteja pujar preus, Roig ha dit que “no és la intenció”. Així mateix, quant a les marques en venda en les tendes de Mercadona, ha dit que no vol entrar en eixa discussió, sinó que el que volen “són grans productes amb gran qualitat a un gran preu” i ha assenyalat que “no entren en més guerres o discussions amb els altres”.

Comparteix

Icona de pantalla completa