Diari La Veu del País Valencià
‘Les Corts de les Dones’ reten homenatge a 10 dones proposades pels grups parlamentaris

Deu dones han sigut homenatjades aquest dimarts a les Corts dins de l’acte commemoratiu del 8 de Març, que ha començat a les cinc de la vesprada a l’hemicle del Parlament valencià.

Les guardonades per ‘Les Corts de les Dones’, que és com s’ha batejat aquest acte, han estat proposades totes pels cinc grups parlamentaris. Concretament, les distincions han sigut per a María José Martinez Cruz (empresària i presidenta de la fundació Un abrazo de Luz) i María José Grimaldo García (periodista i subdirectora de Las Provincias), a proposta del PP; i Elisa Sanchis Pérez (bibliotecària) i Mar Esquembre Cerdá (jurista, especialista en Dret Constitucional, Universitat d’Alacant), a proposta del PSOE.

Gloria Marín Sánchez (PAH) i Julia Martínez Caballero (comare), van ser les dues propostes de Compromís; Caridad Tapia Collados (pediatra) i Águeda García Gutiérrez (directora executiva de Casmara Cosmetics), de Ciutadans, i Yolanda García Henarejos (cambrera de pis) i Leonora Castaño Cano (llauradora colombiana, refugiada política a l’estat espanyol i expresidenta d’ANMUSIC), de Podem.

Comparteix

Icona de pantalla completa