Diari La Veu del País Valencià
‘Tots han de portar cinturó de seguretat’

RedactaVeu / Europa Press / Madrid / València

El president de l’Associació Estatal de Víctimes d’Accidents (DIA), Francisco Canes, ha reivindicat la importància de renovar el parc d’autobusos a l’Estat espanyol davant successos com l’ocorregut hui dimarts a Dosaigües, en el qual tres persones, dos estudiants i una professora, han resultat ferides de gravetat després de precipitar-se un autobús escolar.

“El sinistre ocorregut a València demostra la importància de renovar el parc d’autobusos, especialment els escolars. Les últimes informacions indiquen que es tracta d’un autobús relativament nou. Els seus arcs protectors i els cinturons de seguretat han fet que no estiguem parlant d’un accident major, d’una tragèdia. No volem ni pensar en les greus conseqüències que podria haver implicat el fet que no portaren posat el cinturó”, ha assenyalat Canes.

En aquest sentit, el president de DIA ha recordat el sinistre d’Àvila, a l’agost de 2013, per a assenyalar que en aquell cas es podria haver evitat “la pèrdua de moltes vides amb un autobús més nou”.

“Des de DIA volem reivindicar una vegada més la importància de renovar el parc d’autobusos. Tots han de portar cinturó de seguretat independentment de la seua data de matriculació”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa