Diari La Veu del País Valencià
El preu dels habitatges turístics en Falles a València puja un 14% respecte a 2017

El preu mitjà dels habitatges turístics a la ciutat de València s’ha situat en 32,9 euros per persona i nit entre el 15 i el 19 de març, durant les Falles 2018, la qual cosa suposa un 14,6 per cent més que en el mateix període de l’any anterior, segons un estudi realitzat per Rentalia.

El 88,7 per cent dels habitatges turístics a la ciutat de València estarà ocupat per als últims dies de Falles, dada que suposa una caiguda de 3,1 punts percentuals pel que fa al mateix període de l’any passat, quan l’ocupació mitjana va ser del 91,8 per cent.

Els viatgers que busquen allotjament d’última hora es trobaran un preu mitjà entre els habitatges disponibles de 67,3 euros per persona i nit i hi haurà major disponibilitat en la resta de la demarcació, on l’ocupació mitjana és del 57,9 per cent.

Dels habitatges turístics a la ciutat de València, el 86% ofereix Internet, el 88% compta amb aire condicionat, el 42% té aparcament i el 14% permet que el viatger s’allotge amb la seua mascota.

La directora de Rentalia, Almudena Ucha, ha indicat que el creixement de la demanda s’ha vist superat lleugerament pel de l’oferta d’aquests allotjaments, la qual cosa explica la caiguda de 3 punts percentuals pel que fa a 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa