Diari La Veu del País Valencià
El velluter de la Falla Barri Beteró, ninot infantil indultat de 2018

El velluter de la falla infantil Barri Beteró se salvarà enguany de les flames. El ninot, obra de l’artista faller Sergio Gómez, ha sigut escollit com a ninot infantil indultat de les Falles 2018.

La composició ret homenatge a l’últim velluter, àlies amb el qual es coneix l’artesà de la seda Vicente Enguídanos, i el converteix en protagonista de l’escena envoltat de falleres amb les típiques teles de la indumentària valenciana. En segon lloc ha quedat el Basar Giner, de la Falla Reina-La Paz.

Els ninots han estat exposats des del passat divendres 2 de febrer al museu de les Arts i Les Ciències, on fins dijous estaran també els ninots de les falles grans. La novetat d’enguany ha sigut el sistema de votacions, dissenyat per a evitar el frau. El vot de cada visitant esta vinculat al codi de barres del seu tiquet d’accés a l’exposició i només servia per al dia de visita. Cada persona podia emetre el seu vot directament triant el número del Ninot que més li agradara en una pantalla tàctil. Amb tot això, s’ha garantit la neteja i transparència en l’emissió i en el recompte de vots.

Comparteix

Icona de pantalla completa