Diari La Veu del País Valencià
Fabra: “El PP valencià sempre ha treballat d’acord amb els diners que disposava el partit”

Europa Press / Castelló de la Plana

El president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, ha assenyalat aquest dimarts que el PP valencià “sempre” ha treballat “conformement als diners que disposàvem en els comptes del partit, i tot açò està fiscalitzat i auditat”.

Així mateix, ha apuntat que “en tots els temes relacionats amb la corrupció el primer interessat a col·laborar serà el partit i, en alguns casos, també l’Administració”.

Fabra s’ha pronunciat així en una roda de premsa després de ser preguntat per l’informe que la Unitat central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional va lliurar aquest dilluns al jutge Pablo Ruz en el qual s’indica que el 80 per cent que pagava el PP valencià a empreses de la trama Gürtel per realitzar actes electorals era en B.

El cap del Consell ha explicat que “l’informe de la UDEF el tindrà, lògicament, a la seua disposició el jutge per a tenir major avaluació de les qüestions, però també estarà aportada tota l’auditoria i la fiscalització de les dades del PP, i sempre estarem col·laborant per el que diga el jutge, tant a nivell de partit com d’Administració”.

“El jutge ha demanat una sèrie d’informacions, i igual li la demana a la UDEF com li la demana al PP, i estem per a col·laborar en tot el que diga la Justícia”, ha reiterat.

Comparteix

Icona de pantalla completa