Turisme emetrà en Facebook un programa en directe amb la 'cremà' de les Falles de València

L''streaming' s'iniciarà a les 22.30 hores des de la plaça de l'Ajuntament de València de la mà de la presentadora Carolina Ferre
/ València
16 març 2018 01:00h
Un bomber treballant durant la \'cremà\' d\'una falla.

L'Agència Valenciana del Turisme (AVT) emetrà en directe dilluns que ve, 19 de març, de la mà de la presentadora alacantina Carolina Ferre, la Nit de la cremà, un dels actes centrals de les Falles. Així, a través del format Facebook Live s'emetran tots els detalls d'aquesta festa que, amb la crema dels monuments fallers, és considerada com el colofó final als dies grans de la festa més internacional de València. L'streaming s'iniciarà sobre les 22.30 hores de la nit i comptarà amb altres cinc connexions en directe: a les 23 hores amb la cremà de la Falla infantil; a mitjanit, on s'interactuarà amb els usuaris connectats; a les 00.30h i a la 1.00h, amb entrevistes i la cremà de la falla de la Plaça de l'Ajuntament, i a les 01.30 hores aproximadament, amb la finalitat de la festa.

Amb aquestes connexions es pretenen mostrar els actes més rellevants de la festa i acostar-la als més de 200.000 seguidors de la pàgina de Facebook de Turisme. A més, i segons ha informat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, des de l'Agència Valenciana del Turisme s'oferirà "la possibilitat de poder compartir l'experiència de viure en directe la festa a tots els mitjans que així ens ho sol·liciten". Una iniciativa que, segons Colomer, servirà per a difondre aquest acte tan commemoratiu de la festa i "acostar la Nit de la cremà a tots els racons del món".

next