Diari La Veu del País Valencià
Els especialistes en pel·lícules per a pantalles gegants es donaran cita per primera vegada a l’Hemisfèric

L’Hemisfèric acollirà del 10 al 12 de juny la reunió de l’associació europea de cines en gran format per a documentals i pel·lícules educatives, Euromax 2018.

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha sigut elegida amb motiu de la celebració del 20é aniversari de l’Hemisfèric. Durant tres dies, els membres d’Euromax exposaran les noves oportunitats de negoci i de producció, llicències, aplicacions tècniques i diversificació de contingut. Un punt de trobada per al sector en què es tractaran assumptes claus de la indústria.

Els membres d’Euromax es reuneixen cada any en una ciutat europea perquè els responsables i els professionals de la indústria cinematogràfica de pantalles gegants projecten nous llançaments i tràilers d’aquest tipus de pel·lícules. És la primera reunió d’aquesta organització que se celebra a València. En els últims anys, la delegació i els programes de conferències d’Euromax han crescut per a incloure un número cada vegada major de professionals pioners de solucions digitals excepcionals.

Euromax reuneix especialistes en pantalles gegants, productors de televisors 4K HDR, indústries de captura d’imatges 8K, planetaris i atraccions, diferents sistemes de projecció digital i experts en realitat virtual en 3D.

Comparteix

Icona de pantalla completa