Diari La Veu del País Valencià
La falla Convent Jerusalem guanya el primer premi de la Secció Especial

El monument gran, obra de Pedro Baenas, de la falla Convent Jerusalem ha sigut el guanyador del primer premi de la Secció Especial de les Falles de València 2018.

El segon premi ha sigut per a la falla Cuba-Literat Azorin pel monument creat per Vicente Manuel Martínez, mentre que el tercer premi ha recaigut en el monument de Carlos Carsi, de la comissió de Monestir de Poblet Aparicio Albiñana, coneguda com a l’Antiga de Campanar.

La resta de premis de la Secció Especial de les Falles de València 2018 han quedat repartits entre: Falla la plaça del Pilar, amb un 4t premi; falla Na Jordana, amb un 5é; falla Sueca-Literat Azorín, amb un 6é; falla Regne de València-Duc de Calàbria, amb un 7é; falla Almirall Cadarso-Comte d’Altea, amb un 8é, i la falla Exposició-Misser Mascó, que ha obtingut un 9é premi de la Secció Especial.

Pel que fa al primer premi d’Enginy i Gràcia, aquest ha recaigut en la falla Na Jordana.

Els guardons a les falles experimentals han distingit amb el primer premi la falla Borull-Socors, plantada per la comissió; el 2n premi ha sigut per a la comissió de la falla Castellfabib-Marqués de Sant Joan, de l’artista Nituniyo-Menosesmas; mentre que el tercer premi ha anat a parar a la falla Ripalda-Beneficència-Sant Ramón pel monument de Giovanni Nardin.

Aquest passat dijous es van lliurar els premis de les falles infantils, on es va alçar com a triomfador d’aquest any el monument de la Falla Mestre Gozalbo-Comte d’Altea amb la falla ‘Mira adentro’, de l’artista Iván Tortajada. El segon premi va ser per al monument infantil de la Falla Convent Jerusalem, de l’artista José Gallego, i el tercer per a la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, de l’artista Julio Monterrubio.

Comparteix

Icona de pantalla completa