Diari La Veu del País Valencià
Ramón Tebar tornarà a dirigir al Palau de la Música després de debutar a l’Òpera de Viena

El director titular i artístic de l’Orquestra de València, Ramon Tebar, debutarà el proper 19 de març a l’Òpera de Viena per a dirigir Madam Butterfly de Giaccomo Puccini. A càrrec de la direcció escènica estarà Josef Gielen i l’obra comptarà amb un elenc vocal format per Elena Guseva com a Cio-cio-san, Bongiwe Nakani en el paper de Suzuki, Massimiliano Pisapia com a B.F. Pinkerton i Boaz Daniel com a Sharpless.

D’aquesta manera Tebar pujarà de nou al mític escenari vienés en dos ocasions més, el 25 i 28 de març, amb les entrades esgotades en totes les funcions.

A més, tornarà a dirigir a l’Orquestra de València dins de la Temporada de Primavera del Palau de la Música, el proper 25 de maig, després dels seus dos concerts anteriors en els quals també va esgotar les entrades disponibles. Serà un concert d’abonament que comptarà amb la presència destacada del solista de viola de la mateixa Orquestra, Santiago Cantó, i un programa en el qual es podrà escoltar En busca del más allá, de Joaquín Rodrigo; Flos Campi, de Ralph Vaughan Williams, i Els Planetes, de Gustav Holst.

Comparteix

Icona de pantalla completa