La degana d'Economia de la UB, Elisenda Paluzie, guanya les eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC

Ha obtingut 5.062 suports, seguida de lluny per Joan Canadell, amb 3.152
18 març 2018 01:00h
El proper 24 de març els 77 membres de l\'ANC triaran la persona que encapçalarà l\'entitat.

La degana i professora d'Economia de la Universitat de Barcelona, Elisenda Paluzie, ha sigut la candidata més votada en les eleccions al Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Paluzie ha rebut un total de 5.062 vots, molt per sobre del segon candidat, Joan Canadell, que n'ha aconseguit 3.152. El president del CIEMEN i membre d'ERC, David Minoves, ha quedat en tercera posició.

En total, ha votat un 19,51% del cens: 7.155 socis, 4.596 dels quals ho han fet telemàticament i 2.559 presencialment. Pel que fa al vicepresident del Cercle Català de Negocis (CCN), David Fernàndez Aguilera, que també s'havia presentat a aquests comicis, ha quedat en cinquena posició. Per la seua banda, el cap de premsa de l'ANC, Adrià Alsina, ha sigut sisé.

Un vegada obtinguts aquests resultats, els 77 nous membres del Secretariat Nacional de l'entitat hauran de decidir el nom de la persona que liderarà l'entitat sobiranista els propers dos anys. Aquesta decisió es farà efectiva el proper dissabte, 24 de març, quan se celebrarà la sessió constitutiva a l'Hospitalet de Llobregat.

next