Diari La Veu del País Valencià
El fort vent amenaça amb complicar la ‘Cremà’ de València

L’últim dia de Falles, aquest dilluns 19 de març, la demarcació de València i la de Castelló estaran en avís de risc per fort vent i, a més a més, aquesta darrera en risc important per nevades, segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Pel que fa a la neu, l’AEMET ha activat l’avís groc a la demarcació de Castelló, on també estaran junt amb la demarcació de València en risc per fort vent, una situació que amenaça amb complicar la Nit de la ‘Cremà’ que tindrà lloc a partir de les 23 hores d’aquest dilluns

Això no obstant, a gran part de la península Ibèrica els cels estaran nuvolosos o coberts amb precipitacions, que s’aniran estenent d’oest a est al llarg del dia. Aquestes pluges seran localment fortes o persistents al Cantàbric i també podran ser de certa intensitat i persistència en zones pròximes als sistemes muntanyencs, especialment a Pirineus Occidentals i Sistemes Bètics. En canvi, en l’àrea mediterrània les precipitacions seran menys probables, ha apuntat l’AEMET.

La cota de neu, aquest dilluns al sud-est de la península, serà superior als 1.000 metres i descendirà fins als 600 i 900.

Pel que fa a les temperatures, al País Valencià s’esperen pocs canvis respecte a les màximes i mínimes dels dies anteriors a Sant Josep.

Finalment, el vent bufarà de l’oest o nord-oest al territori valencià i serà fort al litoral.

Comparteix

Icona de pantalla completa