Diari La Veu del País Valencià
La neu torna a l’interior de la demarcació de Castelló

Les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) per a aquest dilluns s’han complit. L’AEMET havia activat l’avís groc per nevades a la demarcació de Castelló, on aquesta vesprada ha tornat la neu acompanyada de vent fort.

Les comarques de Castelló també estaven en alerta, junt amb la demarcació de València, per fort vent, una situació que amenaça de complicar la Nit de la Cremà que tindrà lloc a partir de les 23 hores d’aquest dilluns.

Un front de pluja ha creuat cap a les 18.00h la ciutat de València acompanyat de ratxes de vent d’entre 20 i 30 quilòmetres per hora que accentuen la sensació d’ambient fred, amb el termòmetre marcant 10 graus. A més, la Cavalcada del Foc, que començava a les 19.00h, ha hagut d’endarrerir-se mitja hora per la pluja.

No obstant això, l’AEMET preveu que, després d’aquesta pluja –que va de nord-oest a sud-est–, les precipitacions siguen ja més febles i disperses. Pel que fa al vent, a la ciutat de València les ratxes més fortes s’han registrat poc abans de l’última mascletà, amb 50 quilòmetres per hora.

A l’aeroport de València s’ha arribat als 72 quilòmetres per hora; a Fredes, 71; a Vilafranca, 67; a Pego, 57; a Xàbia i Xàtiva, 53; a Utiel, 52; a Xelva i Llíria, 51, a l’Aeroport d’Alacant-Elx, 50, i a Oliva i Morella, 49.

Comparteix

Icona de pantalla completa