Diari La Veu del País Valencià
Ripoll: Em vaig negar a treballar amb Orange Market perquè les relacions amb la direcció regional eren tibants

José Joaquín Ripoll no ha respost a la diputada de Compromís Mireia Mollà quan l’ha interrrogat al voltant de la qualificació moral que li mereix Francisco Camps. “Amb Camps no puc ser objectiu. Per tant, millor no dir res. No entre a valorar las condicions de les persones. Jo intente ser una persona honrada i treballadora”, ha assegurat l’expresident de la Diputació d’Alacant i del PP provincial durant la compareixença en la comissió que investiga la gestió de FiraValència.

El darrer representant del zaplanisme –transmutat en ripollisme després de la retirada política de l’expresident del Consell–, imputat en el cas Brugal per haver rebut suborns milionaris, ha deixat clar que durant la seua etapa en la diputació “hi havia unes relacions tibants amb la direcció regional”.

Carregant el vídeo…

Això explica, segons ha assegurat Ripoll, que es negara a autoritzar que Orange Market s’encarregara de l’organització d’una gala de l’esport organitzada per la institució provincial. També ha vinculat aquesta “confrontació” al fet que barrara el pas a la trama Gürtel en l’organització del congrés celebrat el 14 de desembre de 2008, on va retindre la presidència del PP alacantí per només 5 vots, enfront del candidat patrocinat per Camps, Manuel Pérez Fenoll.

Ripoll ha sigut l’únic dels tres presidents provincials del PPCV que no ha volgut “posar la mà en el foc” per l’honradesa de Camps, com sí que han fet Alfonso Rus i Carlos Fabra durant les compareixences del matí.

Comparteix

Icona de pantalla completa