L'Ajuntament de València tancarà aquest dissabte els parcs i jardins de la ciutat per l'alerta de fort vent

La "prioritat màxima" del consistori davant les previsions meteorològiques és "la seguretat de la ciutadania"
/ València
23 març 2018 01:00h
Aquest dissabte no es podrà accedir als parcs i jardins de València que tenen una tanca al voltant. En la imatge, el Parc de la Rambleta.

L'Ajuntament de València tancarà demà dissabte al públic els parcs i jardins de la ciutat que tenen una tanca al voltant, com els de Vivers o els de Monfort, davant l'alerta per fortes ratxes de vent. La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha explicat que davant les previsions i l'alerta pel vent "la prioritat màxima és la seguretat de la ciutadania", per la qual cosa es procedirà a tancar al públic els parcs i jardins.

En concret, els jardins i parcs afectats són el parc de l'Oest, el jardí d'Orriols, el jardí de Polifil, el Parc Municipal de Marxalenes, el jardí de les Hespèrides, el jardí de Monfort, el jardí Antonio Suárez, el parc de Benicalap, jardí d'Aiora, el parc Professor Antoni Llombart, els jardins de Vivers, el jardí Rafael Cort, el parc de l'Antic Hospital Pare Jofré, el jardí Franco Tormo, el parc de la Rambleta, el jardí Alfredo Candel i la plaça del Cedre.

next