Diari La Veu del País Valencià
El Consell inclourà en les contractacions de publicitat clàusules per a no finançar mitjans que anuncien prostitució

La Generalitat Valenciana incorporarà clàusules socials en les contractacions per a no finançar amb diners públics publicacions que continguen anuncis de prostitució, en compliment del Pacte Valencià contra la Violència Masclista.

Així ho ha indicat la vicepresidenta de l’executiu valencià, Mónica Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha recordat que aquest pacte contra la violència de gènere incorpora clàusules socials en les contractacions per a no finançar amb diners públics publicacions amb anuncis de prostitució.

No obstant açò, ha puntualitzat que en aquest moment no poden dur a terme l’acordat en el pacte perquè la Generalitat té “un contracte vigent” que no pot incomplir i “no es pot aplicar retroactivament aquesta clàusula”.

Per tant, ha apuntat que, a mesura que els contractes acaben, aquestes clàusules “s’introduiran com a requisit en les contractacions públiques”, de manera que el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere “es complirà” i ha assenyalat que, quan s’aprove la Llei que regula la publicitat institucional, hi haurà també “una norma que vaja en aquesta direcció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa